Hjerteforeningens Rådgivningscenter

Skrevet lørdag d. 24. januar 2015

Hjerteforeningens Rådgivningscenter holder til i Sundhedscenter Kolding, Skovvangen 2A, st., 6000 Kolding.

I Hjerteforeningens rådgivning møder du hjertesygeplejersker, som er uddannet til at støtte og rådgive. De rådgiver dig og dine pårørende om livet med hjerte-kar-sygdom, fysisk, psykisk og socialt.

Desuden giver de hjælp til forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme samt hjælp til bedre vaner – kost, motion og rygning.

Personlige samtaler med en hjertesygeplejerske hver 4. uge kl. 9.30 – 13.30 – dog ikke hele juli. Rådgivningen i Odense har åbent hen over hele sommeren. Se tiderne på kalender

Tidsbestilling nødvendig hos Rådgivningscenter Odense tlf. 65 91 99 35 eller rcodense@hjerteforeningen.dk.

Se eventuelt arrangementskalenderen for Rådgivningscenter Odense.