(Aflyst) Hjertemotion – hold 2 (LUKKET FOR TILMELDING)

Ønsker du at gøre noget godt for
dit hjerte og forbedre din sundhed
og livskvalitet?

Så kom, og lav hjerterigtig motion i trygge rammer, sammen med andre hjertepatienter.
Træningen ledes af vores kompetente instruktør, der sikrer en optimal træning for dig.

Hjerteholdet henvender sig til hjertepatienter og træner hver uge (i alt 16 gange i forårssemestret)

Hjertemotion har til formål at udvikle og vedligeholde de hjertesunde livsstilsændringer, som hjertepatienter har påbegyndt i regioner og kommuner.

I Hjerteforeningen Kolding vil vi gerne hjælpe borgere i Kolding Kommune til livslang rehabilitering. Vigtige faktorer ved livslang rehabilitering er motion, faglige input og socialt samvær med andre mennesker med hjertesygdom. Hjertemotion er ikke en erstatning for kommunale tilbud – men et vigtigt supplement.

Du kan tilmelde dig via. mail: kolding@hjerteforeningen.dk.

Husk at oplyse medlemsnummer + navn, samt skrive at det er hjertemotion du ønsker at tilmelde dig og hvilket hold.

T-shirt med hjertemotions logo kan købes via dette link: https://shop.hjerteforeningen.dk/Product/Static/52701/t-shirt-hjertemotion-34b

********* LUKKET FOR TILMELDING ***********

Sundhedscenter Kolding, Sygehusvej 6, 6000 Kolding. Træningslokalet