Generalforsamling og foredrag med Robert Hansen (lukket for tilmelding)

Kære medlem

Du inviteres hermed til Hjerteforeningen Koldings generalforsamling

mandag den 27. maj kl. 18.30 – 21.00

på Kolding Bibliotek (Store Sal), Slotsøvejen 4, 6000 Kolding.

I forbindelse med generalforsamlingen afholdes desuden et spændende foredrag med skuespilleren Robert Hansen.

Det er fire år siden, Robert Hansen vågnede op på Rigshospitalets intensivafdeling med et stort operationsar ned ad brystet. Fra den ene dag til den anden var han blevet hjertepatient, og i dag kæmper han stadig med at vænne sig til et liv, hvor medicin, en hæmmet krop og angsten for at dø er hverdag.

I Kolding og i hele landet kæmper mange med lignende oplevelser, og hvad enten det er dig selv, din elskede eller din nabo, så er det en virkelighed.

Hjerteforeningen i Kolding ønsker at skabe et bedre liv for patienter og pårørende, skabe opmærksomhed og have fokus på forebyggelsen af hjertekarsygdomme.

Vær med til at blive bevæget, blive inspireret og ikke mindst støtte op om Hjertesagen og etableringen af en ny stærk Hjerteforening i Kolding.

Dagsorden for generalforsamlingen:

1.     Valg af dirigent

Bestyrelsens forslag: Jacob Hedelund

2.     Bestyrelsens beretning

v/ bestyrelseskandidat Simone Danielsen

3.     Bestyrelsen fremlægger regnskab til orientering

v/ fhv. kasserer Verner Thomsen

4.     Behandling af indkomne forslag

5.     Valg af bestyrelse

Opstillede kandidater: Simone Danielsen, Charlotte Borre Sørensen, Inge-Marie Blume Rasmussen, Jette Mariann Hulgaard, Morten Refsgaard, Jesper Strand, Jesper Outzen

6.     Evt.

Indkomne forslag til behandling på generalforsamling skal indsendes til Jacob Hedelund på jhedelund@hjerteforeningen.dk senest søndag den 12. maj.

Tilmelding foregår ved at skrive til jhedelund@hjerteforeningen.dk senest søndag den 19. maj.

På vegne af Hjerteforeningen Kolding

Jacob Hedelund (Frivilligkonsulent)